Skoda Octavia Pro: versiune cu ampatament mărit pentru piața din China

Skoda a prezentat o versiune specială a noului model Octavia numită Pro. Octavia Pro are un ampatament mărit și este dedicată pieței din China.

Este cunoscut apetitul piețe chineze pentru modele cu ampatament mărit. Majoritatea constructorilor europeni au dezvoltat versiuni speciale pentru această piață, iar acum este rândul celor de la Skoda să propună o versiune specială a modelului Octavia.

skoda-octavia-pro-1-autoexpert.ro

Skoda Octavia Pro – versiune cu ampatament mărit

Skoda Octavia este un model apreciat în China, cu peste 1.4 milioane de exemplare comercializate până acum. Pentru a atrage mai mulți clienți din Asia, Skoda propune acum versiunea Octavia Pro, o variantă cu ampatament mărit cu 44 mm. Lungimea modelului a crescut cu 64 mm ajungând la 4.753 mm. Modificarea ampatamentului mărește spațiul pentru pasagerii din spate.

skoda-octavia-pro-3-autoexpert.ro

Clienții din China pot alege modelului Skoda Octavia Pro într-o singură variantă de motorizare: 1.4 TSI de 150 CP și 250 Nm. Propulsorul este asociat cu cutia de viteze automată DSG cu șapte trepte.

Octavia Pro are blocuri optice LED oferite standard, iar la interior primește display-ul de 12 inch și planșă de bord digitală cu ecran de 10.25 inch.

A patra generație a modelului Octavia este vândută în versiunea cu ampatament mărit pe piața din China alături de modelului standard Octavia, generația a treia.

Via Skoda

Adaugati comentariu