Skoda Kushaq: model dedicat pieței din India

Skoda a prezentat oficial modelul Kushaq, un crossover dedicat pieței din India.

Anunțat printr-o serie de teasere, modelul Skoda Kushaq a fost prezentat oficial pe piața din India acum câteva zile.

India este o piață deosebit de importantă pentru Skoda, astfel că constructorul din Cehia a dezvoltat un model special, după modelul folosit și în China unde Skoda vinde modelele dedicate Kamiq GT și Kodiaq GT.

skoda-kushaq-3-autoexpert

Skoda Kushaq – dedicat pieței din India

Kushaq va putea fi achiziționat doar în India și folosește platforma MQB-A0-IN, adaptată special pentru această piață. Noul crossover are 4221 mm lungime, 1760 mm lățime și 1612 mm înălțime. Este cu puțin mai scurt și îngust față de modelul Kamiq vândut în Europa. Suspensia a fost adaptată la drumurile dificile din India, iar aspectul exterior are o serie de elemente de protecție inspirate de modelul Kamiq Scoutline.

Interiorul este însă perfect european, având toate elemente din limbajul actual de design Skoda inclusiv noul volan cu două spițe.

skoda-kushaq-1-autoexpert

Noua Skoda Kushaq poate fi configurată cu motorul turbo1.0 cu trei cilindri și 115 CP sau 1.5 turbo de 150 CP. Motoarele pot fi asociate cu cutia de viteze manuală cu șase trepte sau cutie automată cu șase trepte. Propulsorul de 1.5 litri poate primi și cutie automată cu șapte trepte și două ambreiaje. Toate variantele au tracțiune pe puntea față.

Via Skoda

Adaugati comentariu