Audi Q4 e-tron va debuta oficial în 14 aprilie

Audi se pregătește pentru lansarea oficială a modelelor electrice Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback. Lansarea oficială va avea loc în 14 aprilie.

Audi va lansa un nou SUV electric pe data de 14 aprilie. Noul Audi Q4 e-tron va fi prezentat în două versiuni de caroserie: standard și Sportback. Este rețeta pe care Audi a folosit-o deja pentru primul său SUV electric numit e-tron.

Audi Q4 e-tron – premiera în 14 aprilie

Audi a publicat un teaser cu cele două modele, iar Q4 e-tron a fost deja dezvăluit în versiune camuflată. Ambele versiuni au fost anunțate de concepte și vor utiliza platforma MEB. Dimensiunile vor fi similare cu modelul Volkswagen ID.4.

Audi nu a publicat încă datele tehnice finale, dar conceptul Q4 e-tron Sportback folosea o baterie de 82 kWh și două motoare electrice ce oferă o putere totală de 306 CP.

Audi a prezentat anterior și primele imagini cu interiorul. Noul Q4 e-tron va adopta sistemul Virtual Cockpit cu ecran digital de 10.1 inch, similar cu cel folosit de modelul e-tron, sau opțional de 11.6 inch. Va fi cel mai mare display folosit până acum într-un model Audi. Vor apărea și două funcții noi: un asistent virtual ”Hey, Audi!” și un sistem opțional head-up display cu realitate augmentată.

Via Carcoops

Adaugati comentariu