Service auto-moto RAMS Motorsport Otopeni. Performanță în servicii.

RAMS Motorsport

Pasiunea naște performanță și, mai întotdeauna, afaceri de succes. Pentru că, performanța, odată obținută, se manifestă pe toate planurile. Acesta este și cazul service-ului auto-moto rapid RAMS Motorsport din Otopeni.

Deschis în 2010 pentru a asigura serviciile de reparație și întreținere pentru motocicletele celei mai profesioniste echipe de motocros din România, Top Cross TCS, condusă de Adrian Raduță, multiplu campion național, câștigătorul  din 2017 al celui de-al cincilea titlu de campion est-european, maestru emerit al sportului, RAMS Motorsport acoperă toate ariile de intervenție moto dar și auto până în 3.5 t.

 

RAMS Motorsport (7)Performanța se atinge cu multă muncă, ambiție și, nu în ultimul rând, cu susținerea unei echipe pasionate să ofere cel mai bun service posibil. La RAMS Service Otopeni întâlnești o echipă de profesioniști care împărtășesc același set de valori cu leaderul lor, Adrian Raduță, seriozitate, corectitudine, determinare, puterea de a aborda fiecare experiență ca pe o oportunitate de a obține rezultate excepționale. În plus față de aceste valori, toată echipa împărtășește pasiunea pentru orice vehicul cu motor: mașini, motociclete, snowmobile, ATV-uri, skyjet-uri.

 

RAMS Motorsport (5)

Service-ul RAMS Motorsport oferă servicii excelente ca valoare în raport cu costul acestora și acoperă toată gama: mecanică, reparații motoare și cutii de viteză, revizii complete, tinichigerie, vopsitorie, schimb parbriz, vulcanizare, service roți.

 

 

 

Toată experiența și cunoștințele acumulate sunt reflectate în serviciile oferite și calitatea acestora, în special în cele gândite și dezvoltate pentru parcuri auto mai mari. Astfel, se monitorizeaza mașinile din flotă, iar clienții sunt anunțați când trebuie să revină în service pentru revizii periodice. Mașinile se preiau gratuit de la sediul clientului, chiar și cele nedeplasabile. RAMS acoperă și serviciile de informare a clientului pentru reînnoirea ITP-ului, realizarea Inspectiei Tehnice Periodice, întocmirea asigurării și a rovignetei.

 

RAMS Motorsport

 

În ceea ce privește piesele de schimb, echipa lucrează direct cu importatori și dealeri, deci vă poate oferi cea mai bună variantă de preț, atât pentru piesele de origine, cât și pentru cele after-market, indiferent că este vorba despre consumabile, piese de schimb, elemente de caroserie, cauciucuri sau parbrize.

 

 

Obiectivul echipei service-ului RAMS Motorsport este acela de a-și oferi serviciile la standarde de calitate ridicate, de a impune pe piața noi servicii care să ușureze colaborarea cu clienții, indiferent că este vorba despre customer-care sau intervenții asupra automobilelor, la prețuri foarte competitive, o politica flexibilă de lucru, în sensul în care fiecărui client i se oferă o soluție personalizată, în funcție de necesități și, nu în ultimul rând, gradul de seriozitate care diferențiază un service profesionist, cu experiență în competiții, de restul ofertanților de pe piață.

RAMS Motorsport | www.rams21.ro | Otopeni, Str. Traian, nr. 20

 

 

Adaugati comentariu