Serviciul BMW Concierge – Cum funcționează?

Noul BMW Seria 1 BMW Concierge

„Bună! Vreau să văd un stand up comedy!” A fost dorința unui posesor de BMW care a apelat serviciul BMW Concierge. Iar dorința i-a fost îndeplinită.

Solicitarea a fost rezolvată prin intermediul serviciului BMW Concierge. Pentru a primi o mână de ajutor, utilizatorul poate apela un call center. Operatorul îi poate pune la dispoziție recomandări de cazare, restaurante aflate pe traseul său și alte puncte de interes. Cel care îi răspunde la telefon poate face și rezervări la hoteluri în numele său și îi poate trimite coordonatele destinației în sistemul de navigație al automobililui.

Noul BMW Seria 1 ..

De acum, șoferilor români li se va răspunde în limba română, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 17:00. Aceștia pot apela BMW Concierge și în afara acestui interval orar, pentru că serviciul este disponibil 24 din 24, iar solicitările lor vor fi preluate de operatori vorbitori de limba engleză.

Pe lista de soluții de conectivitate de care beneficiază utilizatorii de BMW, se află și:

  • Aplicația BMW Connect, oferită standard, care permite controlul şi verficarea de la distanţă a automobilului.
  • RTTI – Real Time Traffic Information – care oferă informaţii despre trafic în timp real.
  • Intefața BMW iDrive, disponibilă acum și în limba română pentru sistemele ID7, atunci când mașina este echipată cu BMW Live Cockpit Professional.

 

Citește și:
Prețuri BMW Seria 1 – Cât costă în România rivalul lui Mercedes-Benz Clasa A?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top