Serviciul car sharing Spark adaugă Dacia Spring în flotă

Compania de car sharing Spark adaugă 100 de exemplare Dacia Spring în flota utilizată în București.

Spark, platforma de car sharing ce operează în București, anunță adăugarea modelului Dacia Spring în flota disponibilă pentru clienții din capitală. 100 de exemplare Dacia Spring vor disponibile pentru închiriere prin intermediul aplicației Spark.

Dacia Spring disponibilă în serviciul de car sharing Spark

Tarifele pentru închirierea modelului Spring sunt următoarele: 0,49 lei/min.; 0,79 lei/km; tarif zilnic: 119 lei, tarif zilnic weekend: 135 lei. Dacia Spring are o baterie de 26,7 kWh, cu o autonomie de 225  km (WTLP) și oferă posibilitatea de încărcare folosind conectori Type 2 și CCS pentru încarcare rapidă.

Spark utilizează exclusiv modele electrice în flota pe care o operează. Alături de Dacia Spring mai sunt disponibile modele Skoda Citigo e iV, Renault Zoe (ambele generații), Nissan Leaf și BMW i3.

În 2020, Spark a adăugat 400 de unități Renault Zoe de generație nouă în flota sa. Toate exemplarelele Zoe sunt echipate cu bateria de 41 kWh, ce oferă o autonomie oficială de 300 km. Spark operează servicii de car sharing în București începând din 2019, primele modele utilizate fiind Renault Zoe, Nissan Leaf și BMW i3.

Via Spark car sharing

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top