Serviciul de car-sharing Spark adaugă 400 de exemplare Renault Zoe în flota sa

Renault România va livra 400 de exemplare Renault Zoe către flota companiei de car-sharing Spark.

Spark își extinde flota de automobile electrice disponibile în regim de car-sharing în București. După ce au adăugat 100 de automobile Skoda Citigo-e iV, Spark anunță acum introducerea a 400 de exemplare Renault Zoe.

Toate exemplarelele Zoe sunt echipate cu bateria de 41 kWh, ce oferă o autonomie oficială de 300 km. Prețul pentru utilizarea modelului Renault Zoe este de 12.9 lei taxă inițială pentru 15 minute și 0.86 lei pe minut ulterior sau 120 lei pentru 24 ore.

Primele 100 de exemplare Renault Zoe sunt deja disponibile pe străzile din București. După adăugarea flotei de Renault Zoe, Spark va oferi bucureștenilor 550 de automobile electrice disponibile în regim car-sharing.

Spark s-a lansat anul trecut având inițial o flotă de 50 de automobile electrice Renault Zoe și Nissan Leaf. În flotă există și modelul BMW i3.

”În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și așteptăm cu nerăbdare o relație de business de succes pe termen lung. Serviciul nostru devine deja o soluție populară pe măsură ce clienții Spark au acces facil la o alternativă de mobilitate urbană accesibilă, cu emisii zero și fără complicații, care aduce și beneficiul unor călătorii sigure, într-un mediu izolat” declară Dimitar Stoyanov, Country Manager Spark Romania.

”Suntem încântați să continuăm colaborarea noastră cu Spark, extinderea flotei cu 400 de Renault Zoe este un semn al interesului orașului și al bucureștenilor pentru o mobilitate electrică, durabilă și mai competitivă, a cărei flexibilitate le permite să se deplaseze foarte ușor și confortabil” declară Istvan Lorinczi – Director Vânzări Speciale Renault Commercial Roumanie.

Flota de automobile Renault Zoe a fost pregătită pentru livrare de dealerul Renault AutoCobălcescu.

Via Renault Romania

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top