Shanghai 2019 – Acesta este cel mai mare SUV Volkswagen construit vreodată

Volkswagen SMV Concept (3)

Acesta este cel mai mare SUV Volkswagen construit vreodată de producătorul auto german. Nemții prezintă mașina la Salonul Auto de la Shanghai.

La 24 de ore de la dezvăluirea conceptului electric cu șapte locuri ID Roomzz, Volkswagen prezintă un SUV uriaș. Conceptul Volkswagen SMV este realizat în colaborare cu FAW și anticipează o versiune de serie care va fi rezervată, pentru început, pieței chineze.

Volkswagen SMV Concept (4)

Ca și ID Roomzz, și acesta va fi disponibil cu șapte locuri și va fi chiar mai mare ca modelul comercializat în Statele Unite ale Americii sub denumirea de Atlas și în China sub numele de Teramont, care măsoară 5,100 mm în lungime.

La baza sa se va afla platforma modular MQB, care îi va aduce și motoarele deja existente în gamă. Astfel, sub capota sa se vor regăsi propulsorul 2.0 TSI, dar și unitatea 2.5 TSI VR6 EA390, care va fi rezervată versiunii de top. Acestea vor fi cuplate la o transmisie automată DSG cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală 4MOTION.

Volkswagen SMV Concept (2)

Imagini din interiorul conceptului nu au fost încă prezentate, dar, având în vedere proporțiile uriașe, cu siguranță acesta va veni și cu spațiu generos chiar și pe cel de-al treilea rând de scaune.

Adaugati comentariu