Shanghai 2019 – Producătorul auto care îi sperie pe granzii europeni

BYD

Chinezii iau cu asalt industria auto. Cel mai recent vârf de lance este BYD, care a prezentat la Shanghai un concept și un SUV în versiune de serie, alături de modelele din seria Dynasty, care sunt deja la vânzare.

Compania fondată în 1995, BYD, a dezvăluit la Shanghai E-Seed GT. Trei designeri au lucrat la imaginea conceptului care urmează liniile noului limbaj de design al companiei, care poartă denumirea “Dragon Face”. Farurile, spun chinezii, arată ca niște mustăți de dragon, o coamă de dragon se întinde pe acoperiș și pe partea posterioară, iar pe părțile laterale apar solzii de dragon. Volanul său este retractabil, iar la bord apar trei ecrane interconectate.

BYD E-SEED GT

Vezi pe www.autoexpertindustry în ce alte domenii activează compania BYD!

Un alt model prezentat la Shanghai, Song Pro, este construit pe platforma BNA (BYD New Architecture) și având la bază cea de-a treia generație a tehnologiei Dual Mode. Cu un ampatament de 2.712 mm, cu proporții generoase, Song Pro promite confort și o rulare silențioasă. Acoperișul panoramic și tehnologiile de ultimă oră integrate la bord asigură o ambianță aerisită și high-tech. Gama Song Pro cuprinde versiuni pe benzină, hibride și electrice.

BYD SONG PRO

Shanghai 2019 – Un BMW doar pentru chinezi

Au întors capete la Shanghai și modelele familiei e, e1, e2 și s2, toate acestea cu propulsie electrică și cu sistem de încărcare ultra-rapidă. e1 are nevoie de 12 minute pentru a-și asigura o autonomie de 100 de kilometri, s2 poate poate parcurge 305 kilometri între două încărcări și primește energie suficientă pentru 100 de kilometri în doar un sfert de oră.

Adaugati comentariu