Și Audi se retrage de la Salonul Auto de la Detroit

Audi Salonul Auto de la Detroit

Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au acum motive serioase de îngrijorare. După Mercedes-Benz și BMW, și Audi a decis să se retragă de la primul eveniment auto al anului.

“Am avut succes la NAIAS vreme îndelungată, prezentând acolo numeroase modele de care clienții noștri se bucură în prezent. Am decis însă să nu participăm anul viitor”, au declarant reprezentanții companiei pentru Autoblog.

Cei de la Audi susțin că vor evalua fiecare salon auto în parte și vor decide care rămâne interesant pentru ei, participarea urmând să se decidă în funcție de programul de lansare a modelelor noi, de expunere și de preferințele clienților.

Oficial: Noul Audi A6 Sedan

Audi nu exclude posibilitatea revenirii la edițiile următoare. Salonul Auto de la Detroit primește lovitură după lovitură. Mercedes-Benz și BMW își anunțaseră deja absența. Companiile auto preferă, în schimb, să fie prezente la CES, în Las Vegas. Consumers Electronics Show se desfășoară în Nevada tot în luna ianuarie.

Organizatorii iau în calcul mutarea NAIAS în octombrie, când condițiile meteo ar fi favorabile, iar constructorii auto ar avea ocazia să-și expună produsele și în aer liber. Însă un salon auto în octombrie ar fi prea aproape de evenimentele europene desfășurate în septembrie la Frankfurt/Paris, dar și de salonul auto de la Los Angeles, programat în fiecare an în luna noiembrie.

Până la această oră, Volkswagen este singurul producător auto german, care și-a confirmat prezența la Detroit.

Adaugati comentariu