Simona Halep vinde mașina primită cadou de la Porsche

Simona Halep, mândria tenisului autohton, a decis să se despartă de mașina primită în dar de la Porsche, un superb 911 Carrera 4 Coupe. Un gest fair-play sau nu?

Coupe-ul de culoare roșie a fost cadoul prin care Porsche (brandul mamă, nu importatorul și distribuitorul mărcii în România) a decis să răsplătească, în noiembrie 2014, succesul tenismenei constănțene în Turneul Campioanelor de la Singapore, din același an.

Văzut la vremea respectivă drept un semn ce anunța posibilitatea ca Simona Halep să devină noua imagine a mărcii, în detrimentul eternei sale rivale Maria Sharapova, cadoul oferit de Porsche a rămas un simplu cadou, zvonurile refuzând să se materializeze.

Se pare, însă, că și Simona Halep a decis să meargă mai departe, luând decizia de a vinde mașina, listată recent pe platforma de vânzări online Autovit.ro. Exemplarul cu numărul de șasiu WP0ZZZ99ZFS100636 are o vechime de un an și un kilometraj infim, de numai 8.600 km, iar prețul său reflectă istoricul impecabil: 89.000 euro.

porsche-autovit

Animat de un motor aspirat pe benzină de 3,4 litri și 350 CP/390 Nm, Porsche 911 Carrera 4 Coupe beneficiază de tracțiune integrală și atinge 100 km/h în numai 4,8 secunde. Viteza maximă este estimată la 284 km/h, resursele copioase de putere ale sportivei germane fiind gestionate de o cutie automată PDK cu dublu ambreiaj.

Porsche 911 este cea mai vândută mașină sport în România în segmentul de prețuri de peste 100.000 euro, cu 16 unități vândute în 2015.

Porsche este foarte implicat în tenis, marca germană organizând turneul care îi poartă numele – Porsche Tennis Grand Prix – care se desfășoară în aprilie la Stuttgart încă din 1978.

De asemenea una din rivalele lui Simona Halep, Maria Sharapova, este ambasadoarea mărcii Porsche. Porsche sprijină de asemenea echipa națională de tenis a Germaniei și pe Angelique Kerber care este ambasador Porsche pentru Germania.

Via Autovit.ro

 

2 thoughts on “Simona Halep vinde mașina primită cadou de la Porsche”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top