Advertisement

Singer Porsche 911 Turbo Cabriolet Study – restomod decapotabil

Singer, compania californiană specializată în reinterpretarea modelelor Porsche, a prezentat un nou concept decapotabil: 911 Turbo Cabriolet Study.

Porsche 911 Cabriolet reimagined by Singer este noul conceptul prezentat de compania californiană. Singer Turbo Cabriolet Study este un model decapotabil cu in design inspirat de clasicul Porsche 930 Turbo. Spre deosebire de de conceptul Singer DLS, gândit pentru pistă, studiul Turbo Cabriolet este dedicat parcursului de distanțe lungi.

Singer Porsche 911 Turbo Cabriolet Study

Noul concept folosește motorul boxer de 3.8 litri cu șase cilindri supraalimentat cu două sisteme turbo ce oferă 450 sau 510 CP. Puterea este transmisă către puntea spate printr-o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Opțional, modelul poate fi configurat și cu tracțiune integrală.

Studiul decapotabil a fost prezentat în nuanța Roșu Cadiz, iar caroseria este fabricată din fibră de carbon. Sistemul de frânare folosește discuri carbon-ceramice, iar scaunele ajustabile electric sunt finisate cu stofă tartan. Soft-top-ul este acționat electric, iar modelul Singer dispune de aer condiționat și încărcare inductivă pentru telefon.

Versiunea decapotabilă este prezentată la doar jumătate de an după ce Singer a anunțat modelul Turbo Study Coupe în luna februarie. Ca și acesta, versiunea Cabriolet va folosi ca bază șasiul generației 964, dar designul va fi inspirat direct de Porsche 930, prima generație turbo, costruită între 1975 și 1989.

Via Singer

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top