Skoda Enyaq iV: prima schiță de design cu interiorul modelului electric

Skoda a publicat o primă schiță de design cu interiorul viitorului model electric Enyaq iV. SUV-ul electric Skoda va fi lansat oficial în 1 septembrie.

Skoda continuă campania de teasing pentru viitorul model electric Enyaq iV. Pentru a ne face o ideea asupra habitaclului SUV-ului electric, cehii au publicat o schiță de design cu interiorul.

Din această primă imagine remarcăm că Skoda Enyaq va folosi un instrumentar de bord digital, iar consola centrală are un display cu o diagonală de 13 inch. Skoda mai spune că noul model va fi echipat opțional cu un head-up display cu realitate augmentată.

Se remarcă și faptul că o serie de elemente sunt preluate de la actualul model Octavia: volanul și elemente de pe consola centrală.

Skoda spune că noul model electric va putea fi comandat și cu o tapițerie fabricată din plastic reciclat. Enyaq promite să fie un automobil practic, spațiul de încărcare în portbagaj fiind de 585 litri.

Skoda Enyaq iV va fi disponibilă cu trei variante de baterie: Enyaq iV 50 va folosi bateria de 55 kWh și motorul de 150 CP, Enyaq iV 60 va avea o baterie de 62 kWh și o putere de 180 CP, iar versiunea Enyaq iV 80 folosește bateria de 82 kWh și motor electric de 204 CP.

via Skoda

Adaugati comentariu