SUV-ul electric Skoda Enyaq va fi prezentat oficial în 1 septembrie

Skoda a publicat o imagine teaser cu viitorul model electric din gama sa: Enyaq iV. Premiera oficială a noului model va avea loc în 1 septembrie.

Skoda Enyaq iV este primul SUV electric ce va fi produs de marca din Cehia. Am văzut deja modelul camuflat, iar acum Skoda publică o primă imagine teaser pentru modelul electric ce va fi lansat oficial la începutul lunii septembrie.

Modelul Skoda Enyaq folosește platforma MEB a grupului Volkswagen, aceeiași platformă folosită de modelel VW ID.3 sau Cupra el-Born. Skoda spune că Enyaq va avea un interior la fel de spațios ca al modelului Kodiaq.

Skoda Enyaq iV va fi disponibilă cu trei variante de baterie: Enyaq iV 50 va folosi bateria de 55 kWh și motorul de 150 CP, Enyaq iV 60 va avea o baterie de 62 kWh și o putere de 180 CP, iar versiunea Enyaq iV 80 folosește bateria de 82 kWh și motor electric de 204 CP.

Vor mai exista și două variante echipate cu două motoare electrice: Enyaq iV 80X (265 CP și autonomie de 460 km) și Enyaq iV RS (306 CP și 460 km autonomie).

Lansarea oficială a modelului electric Skoda Enyaq iV va avea loc în 1 septembrie.

Via Skoda

Adaugati comentariu