Skoda Enyaq iV: update software pentru autonomie mărită

Skoda anunță un update software pentru gama modelului electric Enyaq iV care va aduce îmbunătățiri sistemului infotainment și în ceea ce privește managementul bateriei.

Skoda anunță un nou update software pentru modelul electric Skoda iV numit ME3. Acesta va aduce îmbunătățiri pentru sistemul de infotainment, dar aduce și o autonomie îmbunătățită.

Skoda Enyaq iV – update software

Noul software permite un management mai bun al bateriei prin noua funcție ”battery care”, ce permite încărcarea până la maxim 80%, dacă proprietarul optează pentru această funcție din meniu. Sistemul mai permite reducerea vitezei de încărcare pentru a optimiza și prelungi durata de viață a bateriei.

De asemenea, meniul ”Charging” a fost revizuit și include informații despre eventualele opriri necesare pentru încărcare până la destinația aleasă.

Pentru versiunile cu tracțiune integrală ale modelului Enyaq IV, sistemul permite acum modul Traction gândit pentru condusul pe drumuri neasfaltate sau suprafețe alunecoase ce oferă o viteză constantă pentru toate cele patru roți până la 20 km/oră. Noul update mai aduce îmbunătățiri grafice pentru cockpitul digital și pentru Head-up Display.

Datorită managementului mai bun pentru bateriei, autonomia modelului Skoda Eniaq iV a fost îmbunătățită, constructorul ceh comunicând o autonomie oficială de 416 km pentru versiunea iV 60, 544 km pentru iV 80 și 520 km pentru iV 80x.

Noul software este deja inclus pe modelele Enyaq și Enyaq Coupe produse în luna februarie, iar modelele produse anterior beneficiază de un update gratuit la dealeri mărcii Skoda.

Via Skoda

 

 

Adaugati comentariu