Skoda Fabia Monte Carlo – vârf de gamă pentru modelul de clasă mică

Skoda a prezentat versiunea de top pentru noul model Fabia, numită tradițional Fabia Monte Carlo, modelul poate fi echipat cu motorizare de 150 CP.

Skoda a lansat oficial vârful de gamă pentru noul model Fabia. Numit Fabia Monte Carlo, modelul se prezintă cu o serie de modificări estetice pentru un look mai sportiv. Cehii au adoptat un spoiler frontal nou, logo Monte Carlo amplasat pe aripi și jante cu design nou ce pot fi alese în dimensiuni de 17 sau 18 inch.

Skoda Fabia Monte Carlo

Grila frontală, difuzorul spate și montanții sunt acum vopsiți în negru pentru a accentua imaginea sportivă a versiunii Fabia Monte Carlo. La interior avem acum inserții din plastic ce imită fibra de carbon, un volan sport și instrumentarul de bord digital de 10.25 inch. Pe consola centrală poate fi montat un display tactil de 8 sau 9.2 inch.

Clienții care vor alege modelul Skoda Fabia Monte Carlo pot alege între motorizările 1.0 litru de 80, 95  sau 110 CP sau 1.5 litri de 150 CP. Motorizarea de 150 CP este asociată exclusiv cu transmisia automată DSG cu 7 trepte. Această versiune poate accelera de la 0 la 100 km/or în 8 secunde, iar viteza maximă este de 225 km/oră.

Noul model Fabia Monte Carlo va fi disponibil pentru comenzi începând din al doilea trimestru al anului 2022.

Via Skoda

 

Adaugati comentariu