Skoda Kodiaq facelift: informații și imagini oficiale

Skoda a prezentat oficial versiunea cu facelift a celui mai mare SUV din oferta sa: Kodiaq.

Skoda Kodiaq facelift a debutat oficial cu un nou look la cinci ani de la lansarea din 2016. Kodiaq a fost primul SUV produs de marca din Republica Cehă, iar de atunci Skoda a mai introdus în gamă alte două modele SUV: Kamiq și Karoq.

Skoda Kodiaq facelift

Skoda Kodiaq folosește platforma MQB din cadrul grupului Volkswagen, iar varianta cu facelift primește o grilă npuă, o capotă mai înaltă, spoilere față și spate redesenate și blocuri optice LED Matrix cu formă nouă.

Noul model va fi disponibil în mai multe variante de echipare, inclusiv Sportline, Laurin&Klement și RS. Versiunea de top, Skoda RS, renunță la motorizarea diesel bi-TDI, în favoarea unui propulsor 2.0 TSI preluat de la Octavia RS și va oferi 245 CP.

Gama mai cuprinde motorizări 1.5 TSI de 150 CP pentru Kodiaq facelift cu tracțiune față, singurul motor ce poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte. În ofertă mai există 2.0 TSI de 190 CP și 2.0 TDI de 150 sau 200 CP. Transmisia automată este asigurată de o cutie DSG cu șapte trepte.

Modelul Skoda Kodiaq a fost produs deja în peste 600.000 de unități, pentru peste 60 de țări de pe glob. Noul model cu facelift va fi disponibil în reprezentanțele mărcii Skoda din Europa începând cu luna iulie.

Via Skoda

Adaugati comentariu