Skoda Kodiaq: imagini cu noul model camuflat

Skoda Kodiaq generația a doua. AutoExpert.ro

A doua generație a SUV-ului Skoda Kodiaq este aproape gata de lansare. Constructorul ceh a publicat imagini cu prototipul camuflat și câteva informații despre noul model.

Skoda se pregătește pentru lansarea unei noi generații pentru SUV-ul său mare. A doua generație Skoda Kodiaq va fi lansată în această toamnă, iar constructorul ceh a publicat imagini cu prototipul noii generații în camuflaj.

Skoda Kodiaq generația a doua. AutoExpert.ro

Alături de imagini, Skoda a publicat și o serie de informații tehnice despre noul său model. Noul model SUV va fi mai mare față de actuala generație. Lungimea va crește cu 61 mm, ajungând la 4758 mm. Ampatamentul rămâne neschimbat: 2791 mm. Modelul va putea fi comandat cu șapte locuri, iar spațiul pentru pasagerii de pe al treilea rând de scaune va crește.

Skoda Kodiaq generația a doua. AutoExpert.ro

Skoda Kodiaq – a doua generație

Pentru varianta cu cinci locuri, Skoda Kodiaq va avea un portbagaj de 910 litri (cu 75 litri mai mult față de actualul model). Noul model vine cu faruri Matrix LED de generație nouă, iar dimensiunile jantelor vor fi între 17 și 20 inchi. La interior, noul SUV din Mlada Boleslav va putea fi echipat cu planșă de bord digitală cu ecran de 10,25 inchi și ecran central de 12,9 inchi. Modelul va dispune și de head-up display.

Skoda Kodiaq generația a doua. AutoExpert.ro

Gama de motorizări anunțată include propulsoare pe benzină, dieseș și plug-in hybrid. Motorizarea entry-level este propulsorul 1.5 TSI cu sistem mild hybrid ce dezvoltă 150 CP. În gamă se va regăsi și motorizarea 2.0 TSI de 204 CP. Skoda nu renunță la diesel pentru Kodiaq, urmând să ofere motorul 2.0 TDI în două variante de putere: 150 sau 193 CP. Toate veriunile de motorizare sunt asociate cu transmisie automată cu șapte trepte.

Skoda Kodiaq generația a doua. AutoExpert.ro

Clienții vor putea opta și pentru o variantă plug-in hybrid ce oferă 204 CP. Aceasta utilizează motorul 1.5 TSI alături de un motor electric. Bateria sistemului are o capacitate de 25,7 kWh, ceea ce oferă o autonomie de 100 kilometri în mod electric. Sistemul permite încărcări la stații AC de 11 kW, dar și încărcări rapide la stații DC de 50 kW. Modelul PHEV va dispune de cutie automată cu șase trepte.

Via Skoda

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top