Skoda Kodiaq RS – prețuri pentru România

Foto Skoda Kodiaq RS

Skoda Kodiaq RS este noul model de performanță a producătorului din Cehia. SUV-ul a fost prezentat  la Salonul Auto de la Paris din 2018. 

Skoda Kodiaq RS va fi disponibil doar cu motorul diesel de 2.0 litri de 240 de CP/500 Nm, cuplat la o transmisie automată cu șapte rapoarte, cu tracțiune integrală și suspensie adaptivă.

Cu acest motor Kodiaq RS poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 220 km/h.

Skoda Kodiaq RS poate fi comandată în România cu un preț care începe de la 43.656 euro. Printre dotările standard se numără interior din piele Alcantara cu design specific RS, jante aliaj Xtreme 20″ antracit, pedalier sport, directie progresivă, Dynamic Chassis Control, Dynamic Sound Booster, volan sport multifunctional îmbrăcat în piele și încălzit, Virtual Cockpit, faruri cu tehnologie LED și sistemele de siguranță Lane Assist si Blind Spot Detection.

Pe lunga listă de opțiuni găsim vopseaua metalizată la 474 euro și o nuanță denumită Velvet Red care se poate comanda pentru 915 euro. Al treilea rand de locuri costă 725 euro și trapa de plafon panoramică se poate comanda pentru 955 euro.

Adaugati comentariu