Skoda lansează ofensiva electrică. Acestea sunt mașinile cu emisii zero plănuite de cehi

Skoda Vision iV (2)

Trei modele electrice în următorii doi ani. Este strategia Skoda pe termen scurt. Constructorul ceh a stabilit deja modelele care vor primi sistem de propulsie electric.

Iată cele trei modele electrice care își vor face apariția în portofoliul Skoda:

  • Skoda e-Citigo va avea la bază versiunea electrică a fratelui de platformă, Volkswagen up!, e-up!. Mini-mașina de oraș este programată să-și facă apariția în cea de-a doua jumătate a acestui an. În showroom-urile din România va ajunge în 2020. Cu motor electric de 82 de cai putere, autonomie de 160 de kilometri și preț de pornire de 22.734 euro, ne putem aștepta la cifre asemănătoare trecute și în contul viitorului model Skoda e-Citigo.
    Trei baterii vor fi disponibile, anunță britanicii de la Autocar: de 24 kWh (cu motor de 70 kW și autonomie de 305 km), de 36 kWh (cu motor de 90 kW și autonomie de 400 km) și de 49 kWh (cu motor de 110 kW și autonomie de 500 km)

Volkswagen E-up!

  • Skoda A-SUV va fi, așa cum arată și denumirea, un SUV. Modelul de clasă mică va prelua proporțiile lui Kamiq, prezentat în această primăvară la Salonul Auto de la Geneva. 4.241 mm măsoară SUV-u prezentat la Geneva în lungime, are 1.793 în lățime și 1.531 mm în înălțime, iar portbagajul oferă 400 de litri. Detalii despre motoarele din gama Kamiq, găsești aici: Skoda Kamiq – Informații și fotografii oficiale

Kamiq (12)

  • Skoda iV Vision, anticipat de conceptul cu același nume prezentat la Geneva, va fi un SUV coupe, primul model al constructorului ceh construit pe platforma MEB. Cu faruri LED înguste, unite de o bandă luminoasă, și proporții atletice, modelul dezvăluie viitorul limbaj de design al companiei. În partea posterioară ies în evidență literele care alcătuiesc denumirea modelului, iluminate într-o nuanță de roșu.Vision iV (1)

Adaugati comentariu