Skoda Octavia – Primele schițe oficiale. Cum va arăta limuzina?

Skoda Octavia (1)

Skoda Octavia se apropie de momentul prezentării oficiale. Cea de-a patra generație a bestseller-ului ceh va combina – promite constructorul – dimensiunile compacte cu spațiul interior generos.

Skoda face publice două schițe de design, care arată partea frontală și spatele limuzinei care va fi dezvăluită luna viitoare. O semnătură luminoasă nouă și o bară redesenată, dar și stopurile cu elemente clare sunt trecute pe lista de noutăți.

Skoda Octavia (2)

Prima imagine cu interiorul noii Octavia

Octavia este bestseller-ul companiei din Mlada Boleslav. 6,5 milioane de unități s-au vândut de la sosirea sa pe lume, în urmă cu șase decenii. Prima Octavia era dezvăluită în 1959, ca fiind cel de-al optulea model al companiei de după cel de-al Doilea Război Mondial. Modelul entry-level avea motor de 1,1 litri cu patru cilindri în linie, tracțiune spate și transmisie cu patru trepte. viteza sa maximă era de 110 km/h.

Exclusiv: noua Skoda Octavia. Toate detaliile

Cea de-a treia generație Skoda este pe piață din noiembrie 2012, iar în 2017 a fost supusă unui facelift. 2,5 milioane de clienți au ales una, iar cehii speră ca noul model să aibă același succes. Pentru a se asigura că nu dă greș, constructorul păstrează gama de motorizare aproape intactă, punctând la capitolul “electrificare”. Noua Skoda Octavia va fi disponibilă și în versiune mild hybrid, dar și în versiune Plug-In Hybrid, aceasta din urmă preluând sistemul de propulsie de la noua Skoda Superb.

Skoda Octavia (1)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top