Skoda Octavia Scout va fi folosită de serviciile de urgență din Marea Britanie

Modelul Skoda Octavia Scout intră în dotarea serviciilor de urgență din Marea Britanie. Versiunea Scout nu se comercializează pentru public în Regatul Unit.

Skoda a readus modelul Skoda Octavia Scout pe piața din Marea Britanie, dar modelul va fi disponibil exclusiv pentru serviciile de urgență. Skoda este una din mărcile preferate de serviciile de poliție, ambulanță și pompieri din Regatul Unit, acesta folosind deja modele ca Octavia, Octavia RS sau Superb.

Skoda Octavia Scout pentru serviciile de urgență

Skoda Octavia Scout va fi disponibilă pentru serviciile de urgență în variantele echipate cu motor TDI de 2.0 litri de 150 sau 200 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată DSG, modelul dispunând și de tracțiune integrală. Versiunea Scout mai oferă o gardă la sol mărită cu 15 mm, iar suspensia a fost reglată pentru uzul pe drumuri neasfaltate. Modelul este echipat cu scut de protecție pentru puntea spate inclus în pachetul de Drumuri Grele.

Generația anterioară a modelului Skoda Octavia Scout a fost disponibilă în Marea Britanie între 2014 și 2020, fiind accesibilă și pentru publicul larg.

Serviciile de urgență din Marea Britanie folosesc și versiunile electrificate din gama Skoda. odelele destinate poliției și celorlalte servicii de urgență vor fi echipate cu sistem de iluminare special, girofar și sistem de infotainment modificat.

Via Skoda UK / Autocar

Adaugati comentariu