Skoda Rapid Spaceback ScoutLine. Semi-crossover

Skoda Rapid Spaceback ScoutLine este răspunsul cehilor la avalanşa de crossovere de clasă mică şi compactă. Versiune de life-style prin definiţie, aceasta mizează pe impresia de robusteţe în cursa pentru inimile clientelei tinere şi aventuroase.

Dintre elementele unice de design menite să imprime noii Skoda Rapid Spaceback ScoutLine imaginea de semi-crossover notăm bandourile din plastic cu rol de protecţie a caroseriei, jante cu cinci spiţe de 16 sau 17 inch şi paraşocuri faţă-spate complete redesenate.

În stilul consacrat al liniei ScoutLine, inaugurată recent de Skoda Superb Combi ScoutLine, garda la sol va fi neschimbată faţă de modelele de serie.

skoda-rapid-spaceback-scoutline-1

Motorizările sunt identice cu cele disponibile şi în cazul variantelor Rapid clasice, cu excepţia celor reunite sub linia dedicată eficienţei, Greenline. Spectrul de putere maximă variază, astfel, între 90 şi 125 CP, pe lista versiunilor oferite figurând dieselul de 1,6 litri şi TSI-urile de 1,2 şi 1,4 litri.

Listele de comenzi vor fi deschise începând chiar de luna aceasta. Deşi, oficial, Rapid Spaceback ScoutLine este considerată o ediţiei specială, cu caracter mai mult sau mai puţin limitat, Skoda speră ca noul model să îşi aducă aportul la cifrele de vânzări înregistrate de Spaceback. Acestea au depăşit pragul de 105.000 unităţi, de la lansarea din 2013, până în prezent.

One thought on “Skoda Rapid Spaceback ScoutLine. Semi-crossover

Adaugati comentariu