Skoda România lansează o platformă online pentru rezervarea modelului preferat

Skoda România a lansat o platformă online pentru rezervarea mașinilor disponibile pe stoc. Rezervarea se face contra unui avans de 100 euro.

Pentru a facilita interacțiunea clienților cu dealerii auto, mai mulți constructorii au lansat diverse servicii online pentru achiziția de automobile. Skoda România se alătură acestei inițiative prin lansarea platformei www.skoda.ro/rezervari-online.

Cei care doresc să achiziționeze un model Skoda pot alege mașina preferată din stocul importatorului precum și dealerul preferat pentru un avans de 100 euro. Exemplarul ales rămâne rezervat pentru 30 de zile.

Noua Skoda Octavia (14)

Procesul de vânzare este apoi completat la dealerul ales, mașina fiind livrată la showroom. Pentru anularea rezervării, clientul poate completa formularul digital, sau poate alege anularea prin trimiterea unui email la adresa rezervari-skoda@porsche.ro în care să specifice codul de rezervare.

Dacia a lansat un sistem similar de rezervare în vara anului 2018, iar ulterior au apărut servicii similare și la Renault, Opel sau Volkswagen.

Pentru Skoda, 2020 este un an aniversar important, producătorul ceh sărbătorind 125 de ani de la înființare și 115 ani de la lansarea producției de automobile. Tot în 2020, Skoda va lansa primul său SUV full-electric numit Enyaq. Acesta va fi lansat oficial în a doua parte a anului.

Test drive Skoda Kamiq 1.5 TSI DSG

Via Skoda România

Adaugati comentariu