Skoda Scala – Prima imagine cu interiorul viitoarei compacte

Skoda Scala

Skoda Scala își arată în premieră interiorul. Scala este modelul cu care constructorul ceh va înlocui Rapid. Mașina va veni ca rival pentru Volkswagen Golf și Opel Astra.

Imaginea arată că Skoda Scala va fi prima mașină a companiei care va primi noul sistem multiedia, redat pe un ecran tactcil de 9,2 inci. Instrumentarul de bord complet digital Virtual Cockpit va avea 10,3 inci. este combinația de ecrane cu cele mai mari dimensiuni din segment.

Ceea ce arată fotografia nu este deloc departe de ceea ce reda schița arătată la începutul lunii noiembrie. Materiale noi și un sistem de iluminare ambientală creează o atmosferă modernă la bord.

Skoda Scala interior

Șeful Skoda Bernhard Maier spune că Scala este următorul pas înainte în segmentul compact. În limba latină, “Scala” înseamnă “scară”.

“Este o dezvoltare complet nouă, care stabilește noi standarde în ceea ce privește tehnologia, siguranța și designul în clasa sa”, promite Maier.

Trei motoare pe benzină și două propulsoare diesel se vor regăsi în gama Scala.

În ceea ce privește designul exterior, Scala va urma liniile trasate de conceptul Vision RS, prezentat în această toamnă, la Salonul Auto de la Paris. Mașina va fi prezentată pe 6 decembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Tel Aviv.

Adaugati comentariu