Șofer de troleibuz filmat făcând un lucru incredibil la volan, în București

Troleibuz

Un șofer de troleibuz din București și-a pus călătorii în pericol, în timp ce rula fără să fie atent la drum. Acesta acorda în schimb mai multă atenție telefonului. Șoferul a fost filmat în timp ce butona dispozitivul mobil și efectua o plată online.

Imaginile cu șoferul distrat, filmate de un călător, au devenit virale pe rețelele de socializare. Cel aflat la volanul troleibuzului 91 din București, care face legătura dintre Șoseaua Alexandriei și Piața Rosetti, avea ambele mâini ocupate, într-una dintre ele ținând telefonul, iar în cealaltă, un card bancar.

Citește și:

Primarul Firea promite transport public gratuit de anul acesta în București

”Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și în video, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu mai controla volanul troleibuzului 91”, a fost descrierea care a însoțit imaginile pe pagina de Facebook a celui care a filmat totul.

Șoferul contravenient riscă desfacerea contractului de muncă de către STB, fosta Regie Autonomă de Transport București. “Nu vom tolera sub nicio formă un comportament al angajaților care să pună în pericol viața cetățenilor”, anunță reprezentanții STB. Conducerea companiei de transport public din București a dispus identificarea șoferului și cercetarea sa disciplinară. Acesta încalcă dispozițiile Codului Rutier, dar și Regulamentul Intern și deciziile Directorului General STB.

“Societatea de Transport Bucureşti mulţumeşte călătorilor care sesizează astfel de cazuri, feed-back-ul transmis companiei fiind foarte important în demersurile pe care aceasta le face pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite publicului”, arată comunicatul STB.

Sursă foto: Facebook/Mihai Cristian Ionescu

Adaugati comentariu