Sold-out! Toate cele 500 exemplare Alfa Romeo Giulia GTA au fost vândute

Alfa Romeo a anunțat că toate exemplarele seriei limitate Giulia GTA au fost vândute.

Cea mai puternică versiune a sedanului Afla Romeo Giulia, varianta GTA a fost fabricată într-o serie limitată de 500 de exemplare. Toate unitățile și-au găsit proprietar, modelului fiind acum sold out.

Alfa Romeo Giulia GTA este cea mai puternică versiune de stradă produsă de constructorul italian, iar prețul de pornire a fost de 176.500 euro pentru varianta standard și 181.500 euro pentru varianta GTAm (mai ușoară).

Alfa Romeo Giulia GTA  – toate cele 500 exemplare au fost vândute

Modelul Giulia GTA a fost inspirat direct din modelele dedicate sportului cu motor, iar Centro Stile Alfa Romeo a oferit modelul sportiv în culorile Alb Trophy, Verde Montreal și Roșu GTA. A fost disponibilă și o schemă în două culori galben cu roșu inspirată de modelul care a câștigat Campionatul European de Turisme în 1971.

Logo-ul GTA este acronimul denumirii Gran Turismo Allegerita și indică construcția în care au fost folosite cele mai ușoare materiale pentru îmbunătățirea performanțelor. Puterea este furnizată de motorul V6 twin-turbo de 2.9 litri preluat de la Giulia Quadrifoglio, dar a cărui putere a fost mărită la 540 CP. Performantul model italian poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.6 secunde.

Giulia GTA se remarcă prin elementele din fibră de carbon, spoilere profilate și aripi evazate. Partea aerodinamică a fost dezvoltată împreună cu Sauber Engineering și input din partea echipei de Formula 1 și include un splitter activ și un eleron nou.

Via Alfa Romeo

Adaugati comentariu