SsangYong Torres a debutat pe piața din Coreea de Sud

SsangYong a lansat noul său model Torres pe piața din Coreea de Sud. Noul model era anunțat de o serie de teasere și va sosi și în Europa în 2023.

Primele imagini oficiale cu noul model SsangYong Torres vin direct din Coreea de Sud. După o serie de teasere, constructorul coreean a lansat oficial noul model pe piața sa națională.

SsangYong Torres

Torres introduce un nou limbaj de design pentru SsnagYong, cu linii robuste și o grilă frontală inspirată parcă de actualele modele Jeep. Grila este încadrată de blocuri optice de dimensiuni reduse și lumini de zi cu o nouă semnătură luminoasă. Spoilerul față este masiv și are două prize de aer generoase amplasate lateral.

Cu dimenisuni mai mari față de actualul model Korando, noul Torres este pregătit și pentru excursii în afara drumurilor asfaltate. La interior, primele imagini dezvăluie o planșă de bord complet digitală și nu mai puțin de 3 ecrane pentru instrumentele de bord.

Constructorul coreean nu a publicat încă date tehnice oficiale, dar conform primelor informații modelul va folosi propulsorul 1.5 litri turbo preluat de la modelul Korando. Acesta va furniza 170 CP și 280 Nm și va fi asociat cu o transmisie automată cu șase trepte. Modelul dispune de variante 4×2 și 4×4.

Modelul Torres are un portbagaj încăpător de 703 litri, iar pentru început va fi disponibil doar în Coreea de Sud. Din 2023, modelul va fi adus și pe piețele europene în versiune electrică.

Via Motor1

Adaugati comentariu