Steven Tyler și Emerson Fittipaldi joacă în echipa Kia la Super Bowl

Kia Super Bowl Aerosmith Steven Tyler Emerson Fittipaldi (3)

Steven Tyler și Emerson Fittipaldi și-au rezervat câte un loc la Super Bowl. Solistul de la Aerosmith și pilotul de legendă vor juca rolurile principale în reclama la Kia Stinger GT pe 4 februarie.

Spotul publicitar are ca temă călătoria în timp. Steven Tyler dă timpul înapoi pornind de pe grila de start a unui circuit nu înainte, pentru a concura cu Fittipaldi, ci în marșarier. Când se dă jos din mașină, coboară în lumea anilor ’70 și arată cu aproape jumătate de secol mai tânăr. Coloana sonoră este asigurată de un remix al celebrei piese “Dream On”, unul dintre hit-urile trupei rock Aerosmith.

VIDEO

“Stinger este mașina de vis pe care cei pasionați de condus au tot așteptat-o. Are un design care întoarce capete, are dotări premium și o putere care își pulsul să crească, totul pentru un preț incredibil”, spune directorul de marketing al producătorului auto, Saad Chehab.

 

Kia Stinger a fost desenată de artiștii centrului de design de la Frankfurt și dezvoltată la Nurburgring. Disponibilă cu tracțiune spate, dar și cu tracțiune integral, versiunea GT este pusă în mișcare de un motor V6 twin turbo, care dezvoltă 365 de cai putere și poate alerga de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde, înainte de a atinge viteza maximă de 268 km/h.

Reclama cu Steven Tyler, Emerson Fittipali și Stinger GT va fi difuzată în cel de-al treilea sfert al ediției de anul acesta a Super Bowl. Pe teren vor intra New England Patriots și Philadelphia Eagles.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top