Subaru Forester facelift – imagini și informații oficiale

După ce a debutat în Japonia în vara anului 2021, Forester facelift vine oficial și în Europa. Modelul japonez va fi disponibil cu o singură motorizare e-Boxer hybrid.

A cincea generație a modelului Subaru Forester a fost lansată în 2018, iar japonezii au operat deja un facelift pentru a doua parte a vieții comerciale. Versiunea .cu facelift a fost prezentată în Japonia în vara anului trecut, iar acum a sosit oficial și în Europa.

Subaru Forester facelift

Modificările includ o parte frontală redesenată, cu o grilă modificată, blocuri optice noi, dar și adăugarea a trei nuanțe de culori noi: Verde Cascade Silica, Brilliant Bronze Metallic și Verde Autumn Metallic. Subaru a mai modificat suspensia pentru mai mult confort, iar direcția și ținuta de drum au fost îmbunătățite.

Subaru oferă modelul Forester facelift exclusiv cu motorizarea 2.0 e-Boxer cu sistem hybrid. Motorul boxer cu patru cilindri dezvoltă 150 CP și este secondat de un motor electric de 17 CP și 66 Nm. Tracțiunea integrală este oferită pentru toate versiunile. Tracțiunea integrală este controlată prin sistemul X-Mode, iar modelul are o gardă la sol de 220 mm.

Interiorul nu are modificări majore, Forester beneficiând de un ecran tactil central de 8 inch și sistem infotainment cu Apple CarPlay și Android Auto. La capitolul siguranță, Subaru oferă sistemul EyeSight de generația a patra ce include funcții ca Automatic Emergency Steering, detectarea pietonilor, Adaptive Cruise Control și altele.

 

Modelul Forester a fost lansat în 1997 și a devenit unul dintre cele mai populare SUV-uri din gama constructorului japonez. În Europa, au fost vndute peste 357.000 de exemplare.

Test drive cu Subaru Forester e-Boxer 2.0 ie CVT

Via Subaru

Adaugati comentariu