Subaru Outback: a șasea generație vine în Europa cu o singură motorizare

subaru-outback-12-autoexpert

Subaru va aduce în Europa a șasea generație a modelului Outback cu o singură variantă de motorizare disponibilă.

Subaru a prezentat oficial versiunea europeană a modelului Outback, ce va sosi în showroom-urile mărcii în luna aprilie. Noua versiunea a modelului break va fi disponiblă cu o singură motorizare: propulsorul boxer aspirat de 2.5 litri cu patru cilindri asociat cu cutia de viteze Lineartronic CVT și sistem de tracțiune integrală.

Subaru Outback – generația a șasea

Deși nu a comunicat cifrele oficiale, versiunea americană a modelului echipată cu același motor dezvoltă 182 CP și 238 Nm. Noua generție Outback folosește platforma globală a mărcii Subaru ce oferă o rigiditate torsonială crescută cu 70%.

Cu ajutorul noii platforme și a unei suspensii revizuite, Subaru Outback promite o ținută de drum mai bună și un confort sporit. Garda la sol a crescut la 213 mm, iar cel de la volan are la dispoziție un mod special pentru excursiile pe drumuri neasfaltate.

Modelul dispune și de cea mai nouă versiune EyeSight Drive Assist, o tehnologie ce folosește o pereche de camere video pentru a opera 11 sisteme active de siguranță inclusiv cruise control adaptiv cu menținerea benzii de rulare, avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare și altele.

La interior, Outback primește display-ul central de 11.6 inch așezat pe verticală, iar sistemul infotainment suportă Apple CarPlay și Android Auto.

Test drive Subaru Outback 2.5i din 2010

Via Subaru

Adaugati comentariu