Supercarul italian Pininfarina Battista va debuta oficial în cadrul Monterey Car Week

Primul exemplar de serie al supercarului italian Pininfarina Battista va debuta oficial în data de 12 august în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California.

Italienii de la Pininfarina se pregătesc să arate lumii primul exemplar de serie al supercarului Battista. Anunțat încă din 2019, la Salonul Auto de la Geneva, hypercarul electric va fi produs în doar 150 exemplare.

Pininfarina Battista va debuta oficial în 12 august

Primul exemplar va fi expus începând cu data de 12 august în cadrul Monterey Car Week, un eveniment dedicat mașinilor de lux bazat în orașul Monterey din California. Până la debutul oficial, Pininfarina a publicat o serie de imagini teaser cu supercarul său.

Din imagini se poate vedea caroseria fabricată din fibră de carbon, iar constructorul spune că modelul va fi echipat cu jante cu design Impulso vopsite în negru lucios. La interior, tot fibra de carbon va fi la putere, alături de piele cu cusături contrastante și Alcantara.

Supercarul italian Pininfarina Battista folosește patru motoare electrice ce oferă 1.900 CP și un cuplu maxim de 2.300 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în mai puțin de două secunde, iar pentru a atinge 300 km/oră cu start de pe loc, modelul italian are nevoie de 12 secunde. Viteza maximă este de 350 km/oră. Pentru a alimenta cele patru motoare electrice, Battista este echipată cu un set de baterii de120 kWh, autonomia oficială fiind de 500 km.

Via Automobili Pininfarina

Adaugati comentariu