Sute de mii de mașini produse de Volkswagen și Porsche rechemate în service

Volkswagen

Sute de mii de mașini produse de Volkswagen și de Porsche sunt rechemate în service. Constructorii vor să remedieze o serie de probleme privind siguranța la bord. Lucrările vor viza rezolvarea unor probleme la airbag-urile și centurile de siguranță ale mașinilor.

Pe lista de modele afectate se află Volkswagen Tiguan, Volkswagen Sharan și Passat Cc produse în anul 2015, dar și modelele Porsche 911, Porsche Boxster, Porsche Cayman și Porsche Panamera, produse în anii 2015 și 2016.

Takata începe acordarea despăgubirilor în urma celui mai mare recall din istorie. Ce sume va plăti?

Conform informațiilor furnizate de Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA), mai multe modele din Grupul Volkswagen necesită o actualizare de soft în ceea ce privește unitatea de control a airbag-urilor. Numărul unităților vizate este de aproximativ 227.000. Toate acestea vor fi programate pentru o vizita la service în perioada următoare.

Un purtător de cuvânt al companiei Porsche anunță că 23.500 de unități ale constructorului de la Stuttgart prezintă un defect la sistemul de pre-tensionare a centurilor de siguranță. Acesta se declanșează chiar și când vehiculul nu este implicat într-un impact. 3.900 dintre vehiculele vizate sunt din Germania.

Presa germană: Volkswagen a vândut modele pre-serie ca mașini rulate

Adaugati comentariu