SUV compact Mitsubishi, din noiembrie 2023

SUV-compact-Mitsubishi-AutoExpert.ro

Designul exterior al noului SUV compact Mitsubishi, dezvăluit înaintea premierei mondiale, la Salonul auto GAIKINDO Indonezia.

 

Mitsubishi va sărbători debutul global al unui SUV compact complet nou la cea de-a 30-a ediție a Salonului auto GAIKINDO Indonezia. Înainte de premiera mondială, compania a dezvăluit designul exterior al noului SUV compact. Noul model va fi construit la Mitsubishi Motors Krama Yudha Indonezia (Bekasi, West Java), iar livrările vor începe în noiembrie 2023.

SUV-compact-Mitsubishi-AutoExpert.ro

Cu aceeași ocazie, Mitsubishi va prezenta pentru prima dată în afara Japoniei eK X EV, un kei-car complet electric, pe lângă Minicab-MiEV, un vehicul electric comercial din clasa kei-car onebox, care va fi produs în Indonezia. De asemenea, vor fi expuse modelele vândute în această țară, inclusiv MPV-urile crossover Xpander și Xpander Cross, precum și SUV-ul de clasă medie Pajero Sport.

Dynamic Sound Yamaha Premium

În plus, la standul Mitsubishi va exista o zonă specială, în care vizitatorii vor putea asculta noul sistem de sunet Dynamic Sound Yamaha Premium, care a fost dezvoltat împreună cu Yamaha și care va fi adoptat pentru prima dată în noul SUV compact. În interiorul noului model, vizitatorii se vor putea bucura de tonurile medii și înalte caracteristice acestui sistem de sunet, precum și de basul însuflețit.

„Pentru acest model complet nou, am dezvoltat în continuare designul, ca să satisfacem nevoile pieței SUV-urilor compacte, care s-a extins în ultimii ani, a declarat Seiji Watanabe, directorul general al Diviziei de design. Pe lângă robustețea și puterea caracteristice Mitsubishi, am urmărit un design mai elegant, mai energic și mai distinctiv decât oricând. La Salonul GAIKINDO Indonesia, sperăm că și mai mulți cumpărători vor descoperi ce anume are de oferit Mitsubishi Motors și că vor aprecia designul acestui SUV compact complet nou.“

SUV-compact-Mitsubishi-AutoExpert.ro

Designul noului SUV compact

Bazat pe conceptul Silky & Solid, designul elegant, dar puternic, autentic al acestui SUV combină eleganța și robustețea, realizându-se astfel un stil care creează o prezență impunătoare în orașele din ASEAN, dar și în afara lor. Partea superioară a caroseriei are un aspect mătăsos-aerisit, cu un acoperiș „plutitor“ și o suprafață elegantă care începe de la emblema cu trei diamante din față și „curge“ de-a lungul lateralelor spre spate. Partea inferioară a caroseriei adoptă proporțiile solide și puternice ale unui SUV. Astfel, flancurile musculoase ale aripilor exprimă agilitatea unui atlet, în timp ce garda la sol de 222 mm, precum și roțile de 18 inchi, cu anvelope de diametru mare îmbunătățesc manevrabilitatea în teren accidentat.

În față, botul Dynamic Shield a evoluat în conformitate cu conceptul designului. Aici se remarcă barele de protecție din stânga și din dreapta, care încadrează grila ce simbolizează performanța propulsorului și este integrată tridimensional, pentru a crea un aspect sportiv, cu o senzație de profunzime. Luminile de zi cu LED combină o formă de L cu fante, pentru a emite lumină într-o emblematică formă de T, făcând SUV-ul să fie recunoscut instantaneu ca model Mitsubishi, chiar și de la distanță, în același timp subliniind masivitatea sa.

SUV-compact-Mitsubishi-AutoExpert.ro

Pe lateralele caroseriei, ample suprafețele musculoase se combină cu evazările aripilor și liniile distinctive, pentru a exprima forța și dinamismul SUV-ului. Stopurile cu LED având același design în formă de T ca și farurile, spatele dă senzația de masivitate și stabilitate.

Comportamentul dinamic

Noul SUV compact Mitsubishi are patru moduri de condus – inclusiv noul mod Wet, care este o premieră la un model Mitsubishi –, pentru o rulare sigură, confortabilă și liniștită indiferent de condițiile meteorologice sau de starea drumului. Aceste patru moduri permit vehiculului să facă față diferitelor situații prin intermediul Active Yaw Control (AYC), care îmbunătățește controlul prin ajustarea forței de antrenare pe roților din față; controlul tracțiunii, care cenzurează derapajul anvelopelor; controlul motorului; și controlul servodirecției.

Specificațiile noului SUV compact Motor: 1,5 l, amplasat în față, tracțiune față. Cutie de viteze CVT. L × l × h: 4390 mm × 1810 mm × 1660 mm. Gardă la sol: 222 mm

via Mitsubishi

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top