Suzuki Across primește un update tehnic

SUV-ul plug-in hybrid Suzuki Across primește o serie de îmbunătățiri tehnice: charger standard de 6 kW pentru AC, tehnologie LED și porturi USB-C la interior.

SUV-ul Suzuki Across împarte platforma tehnică cu Toyota Rav4, iar de curând constructorul japonez a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Across plug-in hybrid. Versiunea upgradată primește un charger onboard de 6 kW în locul celui de 3,7 kW folosit până acum.

Charger mai rapid pentru Suzuki Across

Acest lucru va scurta timpul de încărcare la prizele casnice sau la stațiile de încărcare cu curent alternativ. La o priză de 32A, timpul de încărcare scade de la 5 ore și jumătate la 2 ore și 45 de minute. La o priză casnică de 16A, timpul scade la mai puțin de 5 ore.

Modelul PHEV mai primește tehnologie LED pentru blocurile optice, inclusiv luminile de ceață, iar porturile de la interior sunt acum USB-C.

Across folosește un sistem plug-in hybrid de origine Toyota ce utilizează motorul termic cu patru cilindri de 2.5 litri alături de două motoare electrice pentru un total de 306 CP. Pentru alimentarea motoarelor electrice, Across utilizează o baterie de 18,1 kWh, ceea ce îi oferă o autonomie electrică de 75 kilometri.

Via Suzuki

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top