Suzuki S-Cross facelift: fotografii și detalii oficiale

2017 Suzuki S-Cross facelift

Japonezii au prezentat presei fotografii cu viitorul Suzuki S-Cross facelift. Acesta a suferit o modificare majoră a designului elementelor de stil, în special în partea frontală. În plus, noi motoare și dotări provenite de la Vitara fac modelul mai atractiv. 

Nu, nu vorbim despre un model complet nou, deși desenul exterior frontal, modificat radical, ne poate induce în eroare. Acesta este mult mai elaborat decât al generației pe care o înlocuiește, creând impresia de robustețe. A fost redesenată bara de protecție din față, care pare acum mai solidă și mai protejată, cu ale sale elemente din plastic negru.

2017 Suzuki S-Cross facelift

Suzuki S-Cross

 

Calandrul este în totalitate cromat, iar elementele care-l compun sunt acum verticale, creând o imagine impunătoare. Blocurile optice, însă, reprezintă cea mai profundă schimbare. Acum ele renunță la forma plină, căpătând o formă complet atipică și extrem de elaborată. LED-urile de zi au migrat, din partea de jos a actualului model, până în cea interior – superioară la viitoarea generație, schimbând astfel semnătura luminoasă a modelului.

2017 Suzuki S-Cross facelift

Suzuki S-Cross

De îndată ce schimbăm unghiul de vizualizare, însă, remarcăm aceleași linii precum ale actualului model, realizând în mod evident că avem de-a face doar cu un facelift. Doar stopurile cu tehnologie LED sunt o idee modificate. Pătrunși în habitaclu, însă, întâlnim tușele și elementele împrumutate de la SUV-ul Vitara, cel mai important fiind display-ul multifuncțional.

2017 Suzuki S-Cross facelift

Suzuki S-Cross

Sub capotă își face apariția o noutate importantă – motorul Boosterjet, de 1,4 litri și 140 CP, provenit, de asemenea, de la fratele mai mare. O altă ipoteză, neconfirmată însă, este adaptarea motorului de un litru, ce echipează actualmente cea mai recentă generație a modelului Baleno.

Ne vom întâlni cu viitorul Suzuki S-Cross facelift în carne și oase la începutul lunii octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Adaugati comentariu