Suzuki S-Cross: fotografii și informații oficiale

Suzuki a prezentat oficial a doua generație a SUV-ului S-Cross cu un design nou, dar cu aceeași siluetă familiară.

Suzuki a lansat oficial a doua generație a SUV-ului S-Cross, un model popular în estul Europei și la noi în țară. Ca și până acum, S-Cross va fi fabricat la uzina Suzuki din Ungaria, iar comercializarea începe din luna decembrie.

Suzuki S-Cross: a doua generație

Se remarcă imediat partea frontală complet redesenată cu o grilă mai impozantă și blocuri optice ample cu LED. Stopurile au crescut și ele în dimensiuni și folosesc aceeași tehnologie LED.

Noul Suzuki S-Cross are 4.300 mm lungime, 1.780 mm lățime și 1.580 mm înălțime. Ampatamentul este de 2.600 mm. Privit din lateral, S-Cross are aceeși siluetă familiară, dar constructorul nipon spune că este mai încăpător la interior.

Clienții au la dispoziție o singură motorizare, deja familiarul propulsor turbo mild-hybrid de 1.4 litri ce oferă 129 CP și 325 Nm. Transmisia poate fi manuală cu șase trepte, sau automată, tot cu șase trepte. Se poate alege între versiuni cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală Allgrip. S-Cross poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 9.5 secunde, iar viteza maximă este de 195 km/oră.

Gama de culori conține 8 nuanțe: Albastru Sphere Peal, Gri Titan Dark Pearl Metallic, Negru Cosmic Pearl Metallic, Maro Canyon Pearl Metallic, Roșu Energetic Pearl, Alb, Alb Cool Pearl și Argintiu Silky Metallic. La capitolul echipări, noul S-Cross poate primi un ecran central de 7 sau 9 inch, scaune încălzite, tapițerie din piele, climatizare automată cu două zone și plafon panoramic. Sistemul suportă Apple CarPlay și Android Auto.

Prețurile pentru piața din România încep de la 18.550 euro și pot ajunge până la 26.250 euro, TVA inclus.

Via Suzuki

Adaugati comentariu