Advertisement

Târgul Îndrăgostiților 2017 – La București Mall și Plaza România luna februarie este un maraton al veseliei și al cadourilor!

Dacă luna iubirii te-a prins nepregătit, la TÂRGUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR organizat de Accente NOI Fair în perioada 9 – 14 februarie în București Mall – Vitan, respectiv 10 – 14 februarie 2017, în Plaza România, vei găsi darul ideal pentru persoana iubită.

Ți-am pregătit o sumedenie de produse și idei de cadouri care cu siguranță te vor ajuta să faci alegerea perfectă pentru jumatatea ta.

Te așteptam cu drag să descoperi cadouri dintre cele mai diverse, de la bijuterii, lumânări decorative parfumate și sculptate în forme inedite, cosmetice naturale, decoraţiuni tematice realizate de artiști plastici, produse din ciocolată belgiană sculptată cu motivele iubirii, rame foto artizanale personalizate, până la accesorii vintage clasice sau cu motive populare, și multe alte suprize minunate.

Fii îndrăzneț și pecetluiește-ți iubirea cu verigheta sau inelul de logodnă. Dacă esti timid, te ajuăam să alegi din cele mai fanteziste aranjamente florale naturale sau cu gust de ciocolată.

Totodată, te invităm să descoperi toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care te vor  ajuta să îți exprimi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese și a citatelor celebre de dragoste.

Și de data aceasta, inima Bucureștiului vibrează la Târgul Indragostiților din Bucurețti Mall și Plaza România!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top