Te pui cu blondele? Ea i-a luat peste picior pe cei care i-au blocat BMW-ul în parcare

Blonda BMW

Se pregăteau să râdă cu lacrimi de proprietarul de BMW pe care l-au blocat în parcare, dar aveau să se facă de râs. Un grup de tineri din Statele Unite a tras două pick-up-uri monstruoase foarte aproape de o limuzină Seria 7.

S-a întâmplat în parcarea unui centru comercial. Un grup de tineri a pus totul la cale, făcând imposibilă intrarea în mașină. Cei puși pe glume s-au retras apoi într-un loc de unde nu puteau fi văzuți și au filmat. Au fost surprinși să vadă că mașina aparține unei blonde superbe. “Ce bine arată”, s-au mirat privitorii, convinși că vor râde de ea pentru că nu are cum să urce la volan.

VIDEO

Dar habar nu aveau că limuzina tinerei era echipată cu Remote Parking pentru parcare automată și ieșire din spațiile înguste, un sistem inovator bazat pe senzori și camere. Așa că domnișoara căreia au vrut să-i complice viața nu a avut decât să apese butonul dedicat aflat pe telecomanda Display Key a mașinii sale , iar BMW-ul s-a deplasat automat în marșarier. BMW Seria 7 a fost prima mașină de serie din lume echipată cu sistem de parcare de la distanță.

Vezi aici exact cum funcționează sistemul: BMW Remote Parking – Cum parchezi de la distanță noul Seria 7!

Sursă: YouTube – Sam Jones.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top