Teaser BMW Seria 7 facelift – Numărătoarea inversă a început

BMW Seria 7

A început numărătoarea inversă până la momentul prezentării oficiale a noului BMW Seria 7 facelift. Constructorul bavarez îi ține în tensiune pe fani, făcând publică o imagine teaser în care apar farurile limuzinei.

BMW Seria 7 facelift, va fi prezentat mâine, 16 ianuarie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Munchen. Până atunci însă, putem vedea o serie de modificări care au vizat partea frontală, așa cum apar ele în ultima imagine teaser înainte de lansare. Grila pare să fi căpătat lamele mai robuste, iar farurile par înguste și alungite, așa cum am văzut la SUV-ul X7.

Dealtfel, X7 se regăsește deja pe scena pe care își va face apariția limuzina. Îi țin companie Seria 8 cu versiunile Coupe și Cabrio.

Informații neoficiale anunță că în vârful gamei se va poziționa motorul V12 de 6,6 litri. Versiuni pe benzină, diesel și plug-in hybrid vor putea fi comandate începând cu această primăvară. Săptămâna trecută au ajuns pe internet fotografii oficiale care ar fi trebuit să rămână secrete.

BMW Seria 7 facelift

Adaugati comentariu