TEASER OFICIAL: Noul Rolls-Royce Phantom se lansează pe 27 iulie

A opta generație Rolls-Royce Phantom va fi dezvăluită pe 27 iulie, brandul de lux dezvăluind primul teaser oficial.

După ce ieri v-am prezentat primele imagini cu noua navă-amiral Rolls-Royce, preluate din configuratorul online al casei britanice, a sosit momentul să admirăm și un indiciu mult mai criptic referitor la designul noului model.

Fotografia publicată de Rolls-Royce lasă să se întrevadă doar forma blocurilor optice față și a grilei, restul caroseriei fiind învăluită încă în mister. Dacă analizăm, însă, imaginile spion de ieri, vom descoperi un Phantom cu design familiar, dar cu accente dinamice, cu un profil mult mai sportiv și un capac al portbagajului ce se integrează mult mai armonios în forma generală a mașinii.

Din punct de vedere tehnic, noul Rolls-Royce Phantom va fi construit pe o platformă complet nouă din aluminiu și va apela în continuare la o motorizare nobilă cu doisprezece cilindri, cel mai probabil o evoluție a unității turbo de 6,6 litri și 608 CP prezentă pe fratele mai mic Ghost.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top