Teaser pentru Alpina B4 Gran Coupe

Doar la câteva zile după anunțul preluării mărcii Alpina în portofoliul Grupului BMW, germanii publică un teaser cu noul model B4 Gran Coupe.

Alpina a publicat o imagine teaser cu viitorul model B4 Gran Coupe la doar câteva zile după anunțul că marca din Buchloe va intra oficial în portofoliul BMW. Noul model, din care putem vedea doar stop-ul spate, va avea la bază actualul BMW Seria 4 Gran Coupe.

Alpina B4 Gran Coupe

Cel mai probabil, noul model va utiliza motorul ce se regăsește și pe Alpina B3, un propulsor de 3.0 litri biturbo ce oferă 462 CP și un cuplu maxim de 700 Nm. Modelul Alpina B4 Gran Coupe a fost programat inițial pentru lansare la finalul anului trecut, dar evenimentul a fost amânat din cauza problemelor de pe piața auto.

Modelul B4 Gran Coupe va fi personalizat cu toate elementele specifice mărcii Alpina, spoilerul față special, jantele specifice și materiale de cea mai bună calitate pentru interior. Din imaginea publicată se poate remarca spoilerul discret, specific modelelor Alpina.

Marca germană nu a dezvăluit încă data lansării, dar cel mai probabil vom vedea noul model peste câteva zile.

Alpina este tunerul cel mai cunoscut specializat în modele BMW. Compania Alpina Burkard Bovensiepen GmbH + Co a fost înființată în 1965 și inițial s-a ocupat cu prepararea modelelor BMW pentru competiții auto. Din 1978 a început să construiască modele specifice bazate pe automobile BMW.

Via Alpina (facebook)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top