Teaser video cu noul Nissan Juke. Când ajunge în showroom?

Nissan Juke

Noul Nissan Juke numără orele până la prezentarea oficială. Până atunci însă, noua generație apare într-un teaser video, care va fi și ultimul înainte de dezvăluire.

Nissan Juke va avea, spun japonezii, “o identitate unică și un plus de personalitate”. Clipul de numai 10 secunde relevă semnătura luminoasă nouă, grila de mari dimensiuni, după tiparul fratelui mai mare, Qashqai, dar și un eleron care va veni în continuarea acoperișului, acum o linie descendentă evidentă, care îi subliniază formele de coupe cu gardă mare la sol.

EXCLUSIV: Cum arată a doua generație Nissan Juke

Ampatamentul mărit, confirmat de fotografiile spion, se traduce prin mai mult spațiu interior pentru pasagerii care iau loc pe banchetă.

Sistemul ProPilot, care și-a făcut debutul odată cu noua generație Nissan LEAF, își va face loc și în gama Juke, asigurându-i funcții de rulare semi-autonomă.

În gama de motorizare va ajunge motorul pe benzină de un litru, dar și cel de 1,33 litri, dezvoltat de Alianța Renault-Nissan în colaborare cu Daimler. Pentru cei care preferă un diesel, Nissan a pregătit unitateal 1,5 litri dCi. Ca și noul Captur, prezentat vara aceasta, și Juke va veni, la o dată ulterioară, cu sistem de propulsie hibridă, care va integra un motor de 1,6 litri pe benzină, două motoare electrice și o baterie litiu-ion cu o capacitate de 9,8 kWh.

Noul Juke va fi dezvăluit oficial marți, 3 septembrie. Mașina își va face debutul public săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

Adaugati comentariu