Teaser: Volkswagen T-Cross va fi una dintre cele mai sigure mașini din clasa sa

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross apare într-un teaser video prin care compania promovează sistemele de siguranță cu care va fi echipat cel mai mic dintre SUV-urile sale. Volkswagen trece astfel în contul viitorului T-Cross tehnologii de ultimă oră.

Volkswagen T-Cross este în plină campanie de promovare înaintea prezentării oficiale, care va avea loc peste două săptămâni. Nemții fac publice imagini cu mașina necamuflată, din care putem vedea însă, doar detalii cum ar fi pragurile, plafonul, jantele și un pic din partea posterioară.

Clipul arată cum mașina oprește la apariția bruscă a unui pieton. Viitorul Volkswagen T-Cross va primi o gamă amplă de sisteme de siguranță, cum ar fi Lane Keeping Assist, sistem de frânare automată cu funcție de detectare a pietonilor, cruise control adaptiv și avertizare la deplasarea în marșarier.

Nemții au făcut publică o schiță care dezvăluie și interiorul personalizabil al viitoarei mașini, dar și numeroase fotografii cu T-Cross în timpul sesiunilor de teste, cu partea frontală și cea posterioară acoperite de camuflaj.

Construit pe platforma MQB A0, dedicată mașinilor mici ale grupului, T-Cross va prelua gama de motorizare de la noul Polo.

Îl vom vedea pe T-Cross pe 25 octombrie, atunci când este programată prezentarea oficială a celui mai mic SUV din familia Volkswagen, după Touareg, Tiguan și T-Roc.

Adaugati comentariu