Așa arată viitorul mini-SUV Volkswagen T-Cross la interior

Volkswagen T-Cross

Cel de-al cincilea membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen, este “cool”, spun nemții, care se dau mari cu viitorul T-Cross înainte de a-l lansa. O schiță arată interiorul mașinii care va rivaliza cu Juke de la Nissan și Captur de la Renault.

Se pot ghici, la interiorul viitorului Volkswagen T-Cross, elemente tipice modelelor constructorului german. Cel mai mic dintre SUV-urile nemților preia elemente de la Polo cel nou, la pachet cu platforma MQB A0, rezervată mașinilor mici. Asta înseamnă că T-Cross, inspirat de conceptul prezentat în 2016 la Geneva, va primi doar tracțiune față.

Volkswagen T-Cross interior

Volkswagen T-Cross – Teaser care arată că micul SUV e practic

Volkswagen pregătește pentru T-Cross o semnătură lumnioasă nouă cu tehnologie LED, un sistem audi Beats, dar și douăspreze culori exterioare și posibilitatea de a comanda o mașină bicoloră.

Dedicat clienților tineri, T-Cross cel “cool”, cum îl numesc nemții, este cel de-al cincilea membru al familiei de SUV-uri de la Volkswagen, după Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace și T-Roc. Mini-SUV-ul măsoară doar 4.107 mm în lungime. Ca și la rivalul Captur, bancheta poate glisa în față pentru a face portbagajul mai încăpător. Mașina va fi echipată standard cu asistență la menținerea benzii de circulație și sistem de frânare de urgență.

Noul T-Cross va ajunge în showroom-uri în primăvara lui 2019, confirmă Volkswagen.

Volkswagen T-Cross, tot mai aproape de momentul lansării

 

Adaugati comentariu