Volkswagen T-Cross – Teaser care arată că micul SUV e practic

Volkswagen T-Cross (1)

Apar tot mai multe informații referitoare la viitorul Volkswagen T-Cross. Astfel, trei fotografii teaser arată că, deși va fi cel mai mic dintre SUV-urile de la Volkswagen, T-Cross este foarte practic.

Poziționat sub T-Roc în gama Volkswagen și construit pentru ca rival pentru Renault Captur, Nissan Juke și Peugeot 2008, T-Cross oferă un spațiu generos. Grație banchetei pliabile și culisante, compartimentul rezervat bagajelor poate primi chiar și o bicicletă. Plierea banchetei creează o suprafață perfect plană, care crește eficiența depozitării.

Volkswagen T-Cross (3)

Poziția înaltă la 597 mm de la sol pentru cei aflați pe locurile din față și la 651 mm de la sol pentru cei aflați pe locurile din spate oferă o vizibilitate excepțională.

Catalogat de producător ca fiind unul dintre cele mai sigure vehicule din clasa sa, T-Cross este construit pe platforma MQB A0, rezervată de constructorul german mașinilor mici ale grupului, care aduce în gamă motoarele familiare și de la noul Volkswagen Polo.

Volkswagen T-Cross (2)

Volkswagen T-Cross

Primele detalii oficiale despre cel mai mic SUV de la Volkswagen

Volkswagen îl va prezenta pe micul T-Cross la Paris. Pentru că nemții au ales să lipsească de la salonul auto din Orașul Luminilor, aceștia vor organiza un eveniment independent de salon la începutul lunii octombrie. Volkswagen T-Cross va ajunge pe piață în primăvara anului viitor.

 

Adaugati comentariu