Și tu, Volkswagen? Nemții anunță că nu vor participa la Salonul Auto de la Paris

Volkswagen ID Salonul Auto de la Paris

Și Volkswagen va fi lipsi de la Salonul Auto de la Paris în perioada 2-14 octombrie. Constructorul german se alătură astfel unui grup tot mai mare de absenți, printre care Volvo, Opel, Nissan și Mazda.

Salonul Auto de la Paris era evenimentul care aduna granzii din industria auto, o dată la doi ani, în Orașul Luminilor. Multe companii au decis însă, că au ceva mai bun de făcut anul acesta. Site-ul francez Autoactu.com susține că Volkswagen nu va avea un stand la evenimentul din toamnă.

“Compania Volkswagen își reevaluează în mod continuu participările la saloanele auto internaționale”, explică reprezentanții Volkswagen din Franța. Evaluarea are la bază, în primu rând, strategiile și campaniile de lansare a produselor noi. După studierea acțiunilor sale de comunicare programate pentru 2018, brand-ul a concluzionat că nu va participa la salonul auto de la Paris cu propriul stand.”

Francezii anunță că în schimb, Volkswagen ar putea organiza diverse acțiuni la Paris, în aceeași perioadă, cum ar fi lansări sau sesiuni de teste cu mașinile noi, urmând astfel modelul Volvo.

Saloane auto fără auto – Volvo, Opel și Mazda nu vor fi la Paris

Celelalte companii ale grupului Volkswagen, Audi, Porsche, Skoda și SEAT și-au confirmat prezența în capitala Franței.

Volksawgen devine astfel cel de-al nouălea producător care decide să nu meargă la Paris în octombrie, după Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Volvo, Fiat-Chrysler Automobiles, Ford și Infiniti.

La polul opus, cu prezența deja confirmată, se află Peugeot, Citroen, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, smart, Suzuki și Toyota.

POATE VĂ INTERESEAZĂ ȘI:

Și Audi se retrage de la Salonul Auto de la Detroit

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top