Tesla are un pop-up store oficial în România

Tesla Model 3

După deschiderea showroom-ului independent Teslounge în Pipera, care nu are o legătură oficială cu marca americană, Tesla și-a lansat prezența oficială în România prin deschidera unui pop-up store în Promenada Mall din București.

Potențialii clienții ai mărcii Tesla se pot informa oficial la pop-up store-ul inaugurat de Tesla în Promenada Mall din București. Tot aici, Tesla a deschis și primele stații de încărcare Supercharger din București, al doua locație după Timișoara.

Tesla are un pop-up store în Promenada Mall

Tesla și-a inaugurat și pagina web în limba română, unde clienții pot configura și comanda Model 3, Model S și Model X. Prețurile pentru Tesla Model 3 încep de la 42.990 euro pentru versiunea Standard Range Plus, iar livrarea este estimată pentru luna septembrie. Model 3 mai este disponibil și în variantele Long Range și Performance. Varianta Tesla Model 3 Performance poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.5 secunde, iar prețul de achiziție începe de la 59.990 euro.

Pentru sedanul Tesla Model S, prețurile încep de la 89.990 euro în versiunea Long Range, iar versiunile cu trei motoare electrice Plaid și Plaid+ au prețuri de pornire de 119.990 și 149.990 euro. SUV-ul Tesla Model X are un preț de pornire de 99.990 euro.

Opțiunile suplimentare ca Autopilot Avansat costă 3.800 euro, iar funcția Full Self-Driving are un preț de 7.500 euro. Modelele Tesla sunt eligibile și prin programul Rabla Plus și Rabla Clasic.

Via Tesla

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top