Tesla renunță la versiunea Model S Plaid+ cu 1115 CP

tesla-modelS-facelift-5-autoexpert.ro

Elon Musk a anunțat că Tesla renunță la versiunea extremă pentru Model S numită Plaid+. Această versiune ar fi trebuit să aibă 1115 CP.

Musk a făcut acest anunț în stilul său caracteristic prin intermediul platformei Twitter: „Plaid+ is canceled. No need, as Plaid is just so good.” (Plaid+ este anulat. Nu este nevoie de el, deoarece versiunea Plaid este atât de bună.)

Tesla are în ofertă versiunea Model S Plaid cu 1020 CP ce folosește trei motoare electrice. Această versiune a sedanului electric american poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2.1 secunde/ Autonomia oficială este de 628 kilometri. În România, Tesla Model S Plaid costă 120.000 euro.

Tesla Model S Plaid+: 1115 CP

Pentru Model S Plaid+, prețul afișat pe siteul Tesla este de 149.990 euro, dar modelul nu mai poate fi comandat. Model S mai este disponibil și în versiunea de bază Long Range cu două motoare electrice la prețul de 89.990 euro.

Tesla a inaugurat de curând un pop-up store în București, precum și primele două stații de încarcare de tip Supercharger în București și Timișoara.

Via Autocar

Adaugati comentariu