Test cu Range Rover Evoque în următorul număr AutoExpert

Cea mai nouă creaţie de la Land Rover, Range Rover Evoque, este un HIT pe roţi, un SUV compact premium care pune probleme nu doar concurenţei directe, ci şi altor modele din clase diferite.

Evoque, maşină de senzaţie care a stârnit ropote de aplauze şi admiraţie, reprezintă noua provocare în clasa SUV compact. Este declaraţia de curaj a producătorului Land Rover, un nume cu rezonanţă în rândul maşinilor premium 4×4. Evoque are o misiune dificilă, deşi pentru el poate fi uşor de atins, aceea de a deveni cel mai bine vândut model Land Rover contemporan. Şansele să atingă acest obiectiv sunt foarte mari, având de partea sa un design revoluţionar, un interior de top şi tehnologie de ultimă generaţie.

Greu de trecut cu vederea

Încă de la apariţia primelor fotografii oficiale am pariat pe Evoque ca având cel mai reuşit design din clasa sa. Aşteptările mi-au fost depăşite de versiunea coupe în combinaţie de roşu cu plafon negru. Arată senzaţional, lucru confirmat de privirile contemplative a celorlalţi participanţi la trafic. Trăiesc aceleaşi vremuri ca atunci când am scos pe stradă primul X6 în România şi când geamurile faţă purtau „numeroase urme de curiozitate“. Testul complet în numărul următor al revistei AutoExpert

Adaugati comentariu